Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlünk minden kedves látogatót! 

A Vintage blog kicsi, de egyre fejlődő üzletünk, a Vintage Design Mecz Gyöngyi munkáját mutatja be egyedülálló módon. 2006-ban indultunk esküvői üzletként, de profilunk azóta rendkívüli mértékben kiszélesedett. Ma már egy Provence-i hangulatú vintage esküvő minden részletét és pillanatát megszervezzük, valamint elkezdtünk vintage (vintázs) lakbrendezéssel foglalkozni: az apró dekorációs tárgyak forgalmazásától az általunk felújított régies bútordarabokig mindenre szakítunk időt, választékunk nagyon szerteágazó. Különböző projekteket is hajtottunk végre, többek között a lakásátalakításokban, felújításokban is egyre nagyobb már a tapasztalatunk. A stílusunkhoz pedig nyilván illik a virágkötés is, így a város egyik közkedvelt virágboltjaként is ismernek minket. Néhány hónapja pedig elkezdtük jobban megismertetni magunkat országosan, nyitottunk egy webáruházat, ahonnan már bárki kedvére rendelhet termékeinkből, vagy igényelheti sokszínű szolgáltatásainkat. Következő állomásunk pedig ez a blog, ahol mostantól a kulisszák mögé leshettek velünk!

A Gyöngyház Szalont Mecz Gyöngyi alapította 2006-ban, és bár azóta, a terjeszkedés miatt egy csapattá nőttük ki magunkat, a bloghoz nagy segítség lehet, ha megismerjük, ki is Ő, aki mindemögött áll. Gyöngyi ezt írja magáról és az ízléséről: szeretem az ezüstöt, a pontosságot a munkámban, a bizalmat, a fehér tulipánt, a csipkét, az LGT-t, a házasságom, a szívmotívumot, a fűzfákat, a hangulatfényeket, az őszinte embereket (a számuk rettentő kevés), a telet a Lachtalon, Popper Pétert, a boglárkát, a krémszínt, a családomat, a fehér hortenziát, a naplementét, a kihívásokat, az életemet, az alázatot, az esti beszélgetéseket a lányommal az ágyában, a reggeleket a hétvégi házunkban. Szeretem, hogy 40 éves vagyok, és másként látom már a világot, de főleg: szeretem a munkámat!

 

De nem is szaporítjuk tovább a szót, a legjobban úgyis a bejegyzések alapján ismerhettek meg minket. Kellemes olvasgatást!

Bemutatkozás

Üdvözlöm a blogomon!
A Vintage blogon a szigetvári Gyöngyház Szalon életébe nyerhetsz bepillantást. Provence-i hangulatú esküvők szervezésével, vintage lakberendezéssel, valamint virágkötéssel foglalkozunk, a blogon pedig bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé: tippek, ötletek, történetek hadával várunk minden kedves látogatót. Kellemes olvasgatást! 

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevelemre, hogy mindig azonnal értesüljön a legfrissebb bejegyzéseimről!