Vintage terasz készítés (3. rész)

Ahogy azt a cikksorozat előző részeiben ígértem, most megmutatom a szőlőnket esti fényben és hangulatban!

  

Számunkra ez a kis birtok tényleg egy búvóhely a mindennapok elől, és elsősorban nem dolgozni vagy kertészkedni járunk ki ide, hanem pihenni és szórakozni.

Emiatt a dekorációval is többet szoktam foglalkozni, fontos, hogy a funkció mellett a látvány is érvényesüljön. Nézzük tehát a mi kis "vintage szigetünket" este!

Az egyik legfontosabb a világítás, hiszen itt vidéken aligha vannak beszűrődő utcafények - ahol látni szeretnénk, ott bizony magunknak kell fényforrást teremteni.

  

Én személy szerint imádom ezeket a színes égősorokat, amiket szintén az átalakítással együtt tettünk fel, rendkívül nyárias és élettel teli lesz tőle a sötétbe burkolózott birtok, mindig megmelengeti a szívemet.

  

    

  

  

 

Ezt fokozva szoktam még gyertyákat is gyújtani, hogy még meghittebb legyen az összhatás, és hogy az apró lángok némi természetes fényt is adjanak.

    

  

     

     

Aztán itt vannak a kerti bútorok, amiket annyira szeretek.

Pont kapóra jön a vintage stílus sajátossága, a fehér szín, ugyanis a világos bútorokról sokkal jobban visszaverődik a fény, és még élettel telibb lesz az esti látkép.

   

  

    

Ilyenkor nyáron gyakran alszunk kint, a szabad ég alatt, amit a már bemutatott vintage hintaágynak köszönhetően már nagyon komfortosan tudunk kivitelezni.

Itt is törekedtünk világos ágyneműre, illetve olyanra, ami kicsit vastagabb, hiszen a természetben éjjel a kánikula is szertefoszlik.

   

Különösen kapóra jön a plusz fekvőhely akkor, ha a barátaink itt alszanak az esti grillezés után.

   

     

  

  

  

  

    

 

Ez tehát a mi kis szőlőnk éjszakai fényben, reméljük, így is tetszett Nektek!