Kávézunk vagy adventi koszorút készítünk?
Valószínűleg nem vagyunk egyedül azzal, hogy már nagyon várjuk a karácsonyt, és vele együtt az adventi időszakot.
Miután vasárnap gyújtjuk az első gyertyát, ezúttal egy különleges koszorú elkészítését mutatjuk be Nektek.
Hozzávalók: 4 darab kávéscsésze, 4 darab gyertya vagy mécses, fehér fatál, fenyő, csillagánizs, szegfűszeg, fahéj, néhány apró gomba, facsillag
Előre biztosítunk mindenkit, nagyon látványos, de nagyon könnyen elkészíthető dekorációról lesz szó.
Első lépésként tegyünk a csészékbe a gyertyákat, a maradék résekbe pedig díszítő jelleggel tegyünk egy keveset az ánizsból és a szegfűszegből.
Ezt követően pedig csak tegyük a tálakra a csészéket, és varázsoljuk teljessé a kompozíciót a gombákkal és a csillagokkal!
Már csak az illat miatt is érdemes két tálat használni, hiszen a karácsonykor nélkülözhetetlen fenyő és fahéj,
így igazán tud majd érvényesülni.
A végeredmény?
Rém egyszerű, mégis mutatós adventi koszorú, amelyből a barkácsolás alatt még kávézni is lehet - vagy inkább csak előtte?
Bemutatkozás
Üdvözlöm a blogomon!
A Vintage blogon a szigetvári Gyöngyház Szalon életébe nyerhetsz bepillantást. Provence-i hangulatú esküvők szervezésével, vintage lakberendezéssel, valamint virágkötéssel foglalkozunk, a blogon pedig bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé: tippek, ötletek, történetek hadával várunk minden kedves látogatót. Kellemes olvasgatást!