ballagás

Ballagásra

Nagyon szeretem a szélsőséges dolgokat, mert kimozgat a komfortzónámból.
Többen is kértétek, gondolkozzak fiúsanyukaként is. 
Bevallom őszintén nehéz. Mert nekem más a véleményem. Az én hitem szerint a fiúk nem szeretik, amikor ballagóként a kezükbe nyomjuk a giga méretű csokrokat, ne adj Isten ha ezt a neki tetsző lány előtt tesszük, ki is vágjuk a biztosítékot.
Nyilván tapintatból sosem szólnának érte. Mégis ...a mert így szokás és mit szólnak ha nem viszünk miatt is talán, hát viszünk. és nem is azt mondom, hogy szerintem ne vigyünk, hanem gondoljunk arra, hogy ez csak szimbólum. A lényeg a gesztuson van, mint mindig. Tehát: Egyetlen egy szál kála is tökéletes gesztus. De ha ettől nem leszünk elégedettek, hát igyekezzünk az érdeklődésükhöz csináltatni valamit. Ezért döntöttem ma úgy, hogy próbálok olyan dolgot kitalálni a fiúknak, ami jelen életükben a nagy számok törvénye alapján is szinte minden fiút érdekel. (Csendben és szomorúan jegyzem meg, sajnos nem barkácskészlet lesz a virágon )
Szóval, ha nekem fiam lenne, biztosan egy ilyet csinálnék neki. Több okból is. Virágadás megtörtént, de mégsem egy komplett virágboltot viszünk oda  ami virág benne van, szinte örökös ezért igazi emlék marad, kivéve a kép jobb oldalán lévő dolgot plussz figyelembe vettük az érdeklődési körét így az a vád sem érhet, hogy megúszósra vettük a ballagást. Kérlek benneteket senki ne vegyen semmit magára és ne értelmezze át az olvasottakat. Ez csakis az én véleményem és maximálisan tiszteletben tartom, aki nem így gondolja.

Puszi mindenkinek Gyöngyi

 

Ballagásra :)

Arra gondoltam, idén is kitalálok valami újat a csajos ballagóknak! 
Tudom zavaró amikor a rengeteg csokrot kell a kézben tartani. Gondoltam csinálok egy kistáskás virágcsokrot, amit a kezére tud akasztani. És ami még praktikus a dologban, hogy a telefon is belefér, plussz később örök emlék marad ...( és csajok! Még buliba is jól néz ki. Remélem ezt az anyukák nem olvassák , mert tuti nem lesz egy megrendelésem se belőle.