kavics

Kagylók, kövek, kavicsok: a szürke is lehet szép!

Nyáron nagyon aktuális, hogy a belső teret is minél természetközelibbé varázsoljuk, ehhez pedig kiváló segítséget nyújtanak a kagylókból és kavicsokból kreált dekorációk. Ebben a bejegyzésben most megmutatjuk, hogyan dobhatjátok fel a lakást ezekkel a természetből kiemelt díszekkel, amelyek csak első ránézésre szürkék és unalmasak. Azt hiszitek, lehetetlen? Na, majd meglátjuk! :)

A kőből készült kaspók nagyon népszerűek, mert az ódon szürke nagyon szépen ellensúlyozza a színes virágokat vagy zöld növényeket, és egy visszafogott, elegáns vintage hatás kerekedik ki belőle. Ezek a tartók felirattal ellátva még divatosabbak, mindkét féléből, és még sok más fém, fa vagy kő anyagú tárgyból bőven válogathattok webshopunkban, amelyet ezen a linken értek el.

 

 

Ugyanez vonatkozik a kagylókra és a kavicsokra is, természet adta külsejük alapveőten izgalmas és sokféleképpen, sokféle anyaggal kombinálható. Mi most üvegtégelyekbe szórtuk bele a kagylókat, hogy az üveg odavonzza a fényt, és még látványosabb legyen a dekoráció, a tengeri hangulatot pedig fokozza a konzervfedeles tartó. A kagylók és a kavicshalmaz első sorban a tengerpartról vagy bármilyen más nyaralási helyszínről jó, mert az magával hordozza az emlékeket, és valóban a környezet formálta. De persze annak sem kell csüggednie, aki nem jár ilyen helyelen, a webáruházban dekorkagyló- és kavics is található. 

 

 

 

Hozzászólások

Ez nagyon jó