Archívum 2015 november

Megérkeztek :)

    

 

                                 

 

                                            

Karácsonyi dísz csirkehálóval

Most megmutatjuk Nektek, hogy ​egyszerűen, egyszerű eszközökkel is lehet szépet alkotni. Csak szerezzünk be egy vastag drótot, hajlítsunk belőle szívformát és vegyünk a vasboltba sima csirkehálót - igen, jól olvastátok :) 

 

Vonjuk be vele a drótot, de fontos, hogy hagyjunk rajta lyukat, ahol majd belepakolhatunk minden szépséget. Én a sima karácsonyfadísz gömböket válaszottam, abból is félig az átlátszót, mert izgalmasnak találtam, hogy olyan, mintha buborkékok lennének. Tettem bele egy elemes kis égősort/fényfüzért is, hogy az összkép még hatásosabb legyen. Persze, ha valakinek az tetszik, tehet közé fenyőágat is. Ha pedig nem akartok ennyire minimálban gondolkodni, érdemes kipróbálni színes gömbökkel  vagy színes égőkkel ezt a gyorsan elkészíthető, könnyed csodát! 

  

 

 

Egy évvel ezelőtt: adventi éjszakai nyitva tartás!

Csakúgy mint tavaly, november 28-án este idén is tovább leszünk nyitva, hogy kellemes hangulatban, közösen készüljünk fel a karácsonyra advent első vasárnapjának előestéjén. Mi már nagyon készülünk az érkezésetekre, így egyre többször nézegetjük a tavalyi eseményen készült képeket.

Ezeket most megosztjuk Veletek is, és reméljük, meghozza a kedveteket ahhoz, hogy majd ellátogassatok hozzánk. A részletekkel a hét folyamán jelentkezünk, addig is a Facebook eseményből tájékozódhattok. Ott találkozunk!

 

Folytatjuk a készülődést :)

        

                              

Karácsonyi készülődés

            

                            

Karácsonyi szalagok - igen, már most!

Ha azt még nem is tudjátok, kinek milyen ajándékkal kedveskedtek karácsonykor, a csomagolást attól még el lehet kezdeni tervezgetni! Mi már hoztunk is nektek néhány szuper, vintage hangulatú ünnepi szalagot - hiszen mint tudjuk, a papírcsomagolások esetében egy mutatós szalag teszi fel az I-re a pontot. 

Tipp: a mintás szalagokhoz érdemes natúr papírcsomagolást választani a letisztult, vintage hatás érdekében! 

A szalagokat itt rendelhetitek meg!