baranya

Ajtódísz másképp :)

Még kb 1 hónapja vettem a Mömaxban ezt a süti kínálót. Erika nap van,és fali díszt kért egy kedves vásárlóm ajándéknak.

Gondoltam befogom a tálcát és készítek belőle fali díszt, így egyedivé válhatnak az amúgy bárki által megvehető dolgok.

Végülis csak egy akasztó kell rá és valami, ami mégiscsak " virágboltosítja ", mert tudjátok: azért, mert a nagymamám állva vasalt,

én attól még ülve vasalok.. és amúgy is ha kínálóként használjuk szerintem nincs sok értelme,hisz a rápakolt sütiktől eltűnik az írás.

Jöhet tehát a szokásos: moha, kövi és amit még a jó ízlés elbír.

 

A madzagra tettem kis fagolyókat, ami megegyezik az írás színével, ráragasztottam és már fel is akasztható.

  

  

Még meleg volt a ragasztó, bejött egy kedvenc vásárlóm és úgy vettem ki a kezéből, hogy legalább lefotózhassam, sutty már futott is vele.

Szívből remélem nektek is tetszik.

  

 

 Igen? Tetszik?

Hozzászólások

Nagyon szép lett, bár nem csak ajtódísznek felel meg. Meg fogom próbálni ilyenekkel telepakolni a hasonló schabby chic: http://lakberinfo.hu/lakberendezes/konyha/2015-07-26-shabby-chic-konyhak-es-etkezok-amelyek-senkit-sem-hagynak-hidegen/ stilusú konyhámat! Köszi az ötletet :D

A pécsi esküvőkiállításról jelentkezünk!

Idén úgy döntöttünk, megmutatjuk magunkat a pécsi esküvőkiállításon, mert úgy éreztük, most már elég népszerű a vintage stílus ahhoz, hogy ezzel ringbe szálljunk a többi konkurens mellett. Nos, talán azt lehet mondani, hogy bejöttek a számításaink, ugyanis nagyon népszerű volt a standunk - szerintünk főleg azért, mert 100%-ig vintage stílust mutattunk.

Nem kevertük össze a hagyományos esküvők hangulatával, de nem vontuk bele a klasszikusan elegáns, habos-fodros stílust sem. Persze, egyébként ilyesmit is csinálunk, ha kell, de most nem ezt akartuk előtérbe helyezni. Nagyon élvezetes és tanulságos nap volt, nem utolsó sorban pedig sikeres is, ugyanis azóta folyamatosan kapjuk az emaileket és nagy az érdeklődés irántunk - ezt szívből köszönjük Nektek! Mindazonáltal még mindig tudunk fogadni felkéréseket limitált számban, szóval kedves menyasszonyok: hajrá, keressetek minket!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Gyönyörű :)

Vintage esküvő körteégőkkel - de nem úgy, ahogy gondolnád!

Megalkottuk, most pedig a védjegyünkké tesszük! Mint azt már észrevehettétek, imádunk kísérletezni és újabb és újabb nem várt praktikákat alkalmazni, ha egyedi vintage esküvői dekorációról van szó. Most is így tettünk: néhány inspirációs fotón már láthattátok a villanykörtéből kialakított kaspót, itthon azonban még kuriózum és csak nálunk lehet bérelni ilyesmit!

A villanykörteégők teljesen személyre szabhatóak, bármilyen igényt tudunk teljesíteni a részleteivel kapcsolatban és az árak is eképpen alakulnak. Egyszóval: forduljatok hozzánk bizalommal - hiszen ezt csak exkluzívan tőlünk kaphatjátok meg! 

 

 

 

Divat a rozsdás

Gondolnátok, hogy a hortenzia egy rozsdás tejeskannában is ilyen jól mutat?

      

Hozzászólások

Ötletes, mint mindig

Január

   

             

             

Imádom

Kopott ablak? Hortenzia? Nincs is miről tovabb beszélni.

           

Vintage esküvő már Magyarországon is

Egy kis ízelítő a pécsi esküvő kiállításról, ahol mi is képviseltetjük magunkat :)

       

 

                        

 

                                          

Hozzászólások

A ti standotok volt a legszebb!

Vintage esküvői dekoráció

Ismét vintage hangulatú esküvői dekorációnkat hoztuk el Nektek, a díszek és a virágok ezúttal visszafogott, mégis vidám pasztellszínekben játszanak - reméljük, tetszik!

 

 

 

Hozzászólások

Csak ámulok és bámulok