rusztikus

Megújult bútorkínálat a Vintage Dekoráció webshopban!

Megújult a webshopunk, folymatosan érkeznek oda az újdonságok - most éppen vintage bútorok, székek, fésülködőasztalok, tükrök, szekrények és ezekhez hasonló bútorok érkeztek. Ezeken a régiesen elegáns tárgyakon nemcsak hogy érződik a vintage, french country vagy éppen rusztikus hatás, hanem valóban 20. század eleji berendezési tárgyakról van szó, ettől olyan eredetiek; hogy hűen őrzik a kor hangulatát azóta is.

Nézzétek meg folyamatosan pörgő webshopunkat szebbnél szebb vintage stílusú lakberendezési tárgyainkkal, és ha tetszik, híreszteljétek is!

www.vintagedekoracio.hu 

kekasztal.jpg pottyosfaszek.jpg

komod5.jpg DEFE-K809-700x700.jpg

DEFE-K812-A-700x700.jpg ejjeliszekreny.jpg

Vintage esküvői dekoráció

Ismét vintage hangulatú esküvői dekorációnkat hoztuk el Nektek, a díszek és a virágok ezúttal visszafogott, mégis vidám pasztellszínekben játszanak - reméljük, tetszik!

 

 

 

Hozzászólások

Csak ámulok és bámulok

2015 vintage esküvői: Gyöngyi és Tamás

Tavaly az egyik legnagyobb feladatunk volt Gyöngyi és Tamás esküvője. Náluk tényleg igyekeztünk a legapróbb részletekig a vintage stílusból inspirálódni, már csak azért is, mert az esküvő helyszíne egy gyönyörű pajta volt. Az ódon faszerkezeteket kiválóan kiegészítette a régies, fehér csipke, a levendula és a sok üveg, de még az amerikai típusú fehér székek is remekül passzoltak ide. Nagyon meg voltunk elégedve a végeredménnyel - úgy tudjuk, az ifjú pár is. 

 

 

 

Hozzászólások

egyedi és stílusos, nagyon tetszik