bútorok

Megújult bútorkínálat a Vintage Dekoráció webshopban!

Megújult a webshopunk, folymatosan érkeznek oda az újdonságok - most éppen vintage bútorok, székek, fésülködőasztalok, tükrök, szekrények és ezekhez hasonló bútorok érkeztek. Ezeken a régiesen elegáns tárgyakon nemcsak hogy érződik a vintage, french country vagy éppen rusztikus hatás, hanem valóban 20. század eleji berendezési tárgyakról van szó, ettől olyan eredetiek; hogy hűen őrzik a kor hangulatát azóta is.

Nézzétek meg folyamatosan pörgő webshopunkat szebbnél szebb vintage stílusú lakberendezési tárgyainkkal, és ha tetszik, híreszteljétek is!

www.vintagedekoracio.hu 

kekasztal.jpg pottyosfaszek.jpg

komod5.jpg DEFE-K809-700x700.jpg

DEFE-K812-A-700x700.jpg ejjeliszekreny.jpg

Használt cikkek és régi kincsek az üzletben!

Talán sokan emlékeznek, hogy a Gyöngyház szalon kezdetekor még párhuzamosan egy használtcikk-üzletem is volt. Igyekszem minden régiségben meglátni a szépet és a lehetőséget, és ez a fajta szeretet a használt bútorok és tárgyak iránt évről évre fokozódik... talán a vintage stílushoz is ezért vonzódom annyira. Noha az üzlet már nem működik, a mai napig foglalkozom régi, használt bútorokkal, és tőlünk továbbra is vásárolhattok ilyen cikkeket. Ha kell, fel is újítjuk és vintage, régiesen új külsőt varázsolunk neki, de ha a megrendelő úgy kívánja, az eredeti, idő által megnemesített mivoltában is ezer örömmel eladjuk a kiválasztott terméket. Íme, egy kis ízelítő az elvihető darabokból!

Akinek felkeltettük érdeklődését, az további információért a vintagedekoracio@gmail.com-on érdeklődhet - vagy persze személyesen az üzletben!

 

 

Hozzászólások

De jó már nagyon vártam!
Gratulálok ehhez az oldalhoz, nagyon szép és praktikus dolgokat találhatunk rajta!
Nagggyon jó ez az oldal! Szupppi dolgokat találtam rajta!!!