webáruház

Végre webáruházunk is alakul......

Csinosítjuk és töltjük a webáruházunkat.

Már egy éve van webáruházunk,de sosem hittem volna, hogy minimum akkora munka, mint üzletet csinálni, sőt megkockáztatom mág talán nagyobb is.

Szeretném olyanná tenni, mint az üzletünk.Egyenlőre egy bibi van, képtelen vagyok a kompoziciókig eljutni, mire feltölteném, megveszitek, ami jó és örülök,csak kevés a 24 óra. Tudna valaki intézni még? :)

Szeretném az egyediséget ott is elérni és olyan dolgokat árulni, amit csak itt tudtok megvenni.

Azt tudtam, hogy a fejléccel kell kezdeni.Az nem volt kérdés, hogy az elképzelésem szerint olyan legyen amit én találok ki.

Győri Zsuzsi a vér profi grafikus ,aki csodálatosan rajzol jutott eszembe.

Kértem, hogy rajzolja le a nevem és a vintage eszközöket, amik már mutassák a (remélem jövő héten már tényleg elkészülő vintage műhelyünket is).

 Fontos volt számomra, hogy kézzel rajzolt és nem gépi eszközöket használva készüljön el a grafika.

Ja, és még szerettem volna, hogy madzagon lógjanak a dolgok.

Zsuzsi nagyon lelkes lett és kihívásként kezelte a feladatot.

Nagyon nagyon köszönöm, ezer puszi érte :)

  

http://www.vintagedekoracio.hu

 

Megújult bútorkínálat a Vintage Dekoráció webshopban!

Megújult a webshopunk, folymatosan érkeznek oda az újdonságok - most éppen vintage bútorok, székek, fésülködőasztalok, tükrök, szekrények és ezekhez hasonló bútorok érkeztek. Ezeken a régiesen elegáns tárgyakon nemcsak hogy érződik a vintage, french country vagy éppen rusztikus hatás, hanem valóban 20. század eleji berendezési tárgyakról van szó, ettől olyan eredetiek; hogy hűen őrzik a kor hangulatát azóta is.

Nézzétek meg folyamatosan pörgő webshopunkat szebbnél szebb vintage stílusú lakberendezési tárgyainkkal, és ha tetszik, híreszteljétek is!

www.vintagedekoracio.hu 

kekasztal.jpg pottyosfaszek.jpg

komod5.jpg DEFE-K809-700x700.jpg

DEFE-K812-A-700x700.jpg ejjeliszekreny.jpg