budapest

Ebben segítünk....

Többször utaltam már a selyemvirág bolondériámra. :)

Mutatok Nektek ajtódíszt, amit ha ügyesen gondoztok, nagyon sokáig díszitheti ajtótokat, bár én a hálószoba ágyam fölé tettem.

Azt nem vitatom el, hogy nem olcsó dolgok ezek, de talán kárpótoljon minket a tudat, hogy mivel első osztályú olasz selyemvirágból készülnek, ezért örökös.

Aki rendel tőlünk javaslom, hogy a létező legolcsóbb hajlakkal fújja le, így a por sem ül meg rajta, de ha mégis, akkor egyszerűen tus alá tesszük és lemosssuk.

Webáruházunkból is tudtok rendelni:http://www.vintagedekoracio.hu/termekek/lakaskiegeszitok/c/16

  

Vintage esküvő

Bemutatjuk, hogy készítheted el esküvői dekor kiegészítődet tényleg 5 perc alatt.

Mivel az adásidő amúgy is 7 perc, Anettnek kb 5 perce volt, hogy megcsinálja.

Ha megnéztétek a műsort láthattátok, hogy mennyire szerette volna tovább folytatni.

http://fem3.hu/musoraink/fem3cafe/18967_teljesen-lekototte-a-vintage-dekoracio-keszitese-czippan-anettet.html

Egy régi ablakkeretet választottam, amit már előkészítettem.

Selyemvirág a tetejére, zitty zutty stencil leragaszt és már festhető is az ablak.

Persze speciális festékkel.

Szép tud lenni, ha több színt használunk.Mivel a száradáshoz az adásidő rövid volt,ezért, itt mutatjuk meg az eredményt.

  

Szerintem ügyi volt nagyon. :)

Fejdíszek I.

Tavaly ilyenkor megkeresett egy új "szállító"  aki olasz művirágokat forgalmaz. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaha valamit is kezdek művirággal, hisz az élőre esküdtem mindig. De ezek annyira szépek voltak, annyira élethűek, hogy egyszer le is teszteltem a barátnőmet, akit arra kértem öntözze meg mert nekem nincs időm már ment is a vízért.:)
Aztán elkapta az agyamat :) a szokásos stikk és nem számított milyen este van neki álltam fejdíszeket csinálni belőle.. a többi már jött.
 Gyorsan telefon Merci, Rebi, Alexa  mikor tudunk fotózkodni?
 Ők csak azt kérdezték, hisz ismernek, Gyöngyi tegnap? :) ... az már csajok késő

  

  

Köszi csajok!! Klassz volt!
 

 

Égők :)

Égő-mániám, ami 15 éve tart és még most sem égő…
A jó időt várva újra elővettem a hétvégi házunk teraszára tartozó kellékeimet.

Ismerős lehet azok számára, akik az üzletben velünk hangolódtak a karácsonyra az éjszakai nyitva tartás keretében.

Amikor elővettem az égősoromat, elgondolkoztam, hogy pont 15 évvel ezelőtt vettem az akkor még Plus most már Spar áruházban az elsőt. ( hihetetlen, hogy 2 ezer forint volt darabja )
Vettem kettőt és azóta is a diófára tekerve használjuk és esténként gyönyörködünk benne.

Aztán ahogy teltek az évek, látom nem ment ki a divatból.
Mindig egy kettőt hozzá vettem pl.: barátnőm esküvőjére a szigetvári Vígadót is ezzel díszítettük.

És hat éve a férjemnek is vettem karácsonyra ajándékba, bár hideg fényűben lehet szinte már csak kapni, az én kedvencem a meleg fényű.

De most nagy kedvencem a szilikon foglalatú szobai csillárként is használható, vintage vezetékes lámpák, amiket a legújabb trend színeiben árulunk, de természetesen hagyományos színekben is elérhetőek a webáruházunkban.

és a szalag....

....és akkor a szalag..az üvegeket természetesen nem ezzel a szalaggal vettem, de hát..tudjátok..azért mert a nagymamám állva vasalt, én azért még ülve vasalok. Így jobban tetszett. És ha már a rózsaszín képkeret a falon maradt, hát kell valami még ami rózsaszín,hogy meglegyen az összhang, és a csapatok kellenek szövegemhez is hű legyek, így facsipesszel szintén rózsaszín képkeretet rögzítettem. Észrevettétek?

   

Kedves köszianyusok! :)

Válogattunk össze nektek fotókat anyáknapja kapcsán.

Nektek melyik a kedvencetek?

  

  

  

  

  

Hozzászólások

Gyöngyikém, nagyon szépen köszönöm. Segítettetek anyukámnak nagy örömet okozni... szóval örök hála
Anyu elsirta magat! Annyira csucs szuper volt! Egyedi, gyonyoru!
Szia Gyöngyi!!! Anyukám teljesen oda volt ......köszönöm, hogy ilyen örömet tudtam szerezni neki általad!!! Köszönömköszönömköszönöm!!

Ismét vendégségben :)

Egyre népszerűbb hazánkban is a vintage esküvő. Ennek a stílusnak a főirányvonala a letisztultság, a természetesség. Mecz Gyöngyi virágkötő bemutatott pár olyan dekorációs elemet, ami egy ilyen esküvőre könnyen elkészíthető.

   

   

 

 

Végre itt a tavasz!

Ilyen gyönyörű időben különösen élvezem, ha vidám színű ajtókopogtatókat készíthetek. Nektek, hogy tetszik? Természetesen egyedi rendeléseket is vállalunk, hiszen ahány ember, annyi lakás, annyi ízlésvilág. Hamarosan érkeznek újabb képek, addig is kövessetek minket a Facebook-on Vintage Design - Mecz Gyöngyi, vagy az Instagramon, @meczgyongyi néven.

  

  

Hozzászólások

Nagyon szépek :)

Sziasztooook! :)

Ma egy picit személyesebb bejelenteni valóm van a számotokra: Képzeljétek, a lányomtól karácsonyra kaptam egy idézetes dobozt. Ő készítette a dobozt is, amire az volt írva, hogy: " Ajánlott: 2016 minden napjára a reggeli kávé mellé, élvezvén a nyugalom ritka perceit, amelyeket bearanyozhat egy korai, dobozból húzott inspiráló, lélekmelengető idézet. "

Először olvasva alig fogtam fel mit ért 2016 minden napján, aztán megláttam azt a 365 pici, kézzel kivágott kártyát, amikre ráírta az idézeteket. És, aminek a legjobban örültem, hogy nagyon figyelt arra, hogy ne tucat, "idézetponthus" legyen, hanem mind extra, különleges, olyanok, amik biztosan tetszeni fognak nekem.
 

Akkor egyet véletlenszerűen ki is bontottam és hát húúúú...óriási ajándék. :)))

Szóval úgy döntöttem, hogy a mai naptól kezdve ezeket megosztom Veletek a Facebook oldalamon, a Vintage Design - Mecz Gyöngyi , ill. Instagramon a @meczgyongyi név alatt. Szándék szerint reggelente, a kávétok vagy teátok mellé ajánlom, remélve, hogy ezáltal hozzájárulhatok egy szebb naphoz. Fogadjátok sok szeretettel!

Puszi, Gyöngyi

Csináld magad!-dekorációk tavaszra

Ahogy azt sokan követhettétek, kedden szerepeltem a FEM3 csatorna műsorában, hogy tavaszi, otthon is könnyen elkészíthető dekorációkat mutassak be. Nos, ezeket az ötleteket most itt, Veletek is megosztom, mert tényleg egyszerű, de annál nagyszerűbb díszeket lehet alkotni ezekből az alapanyagokból!

Szezonális kedvenceink a kávéscsészébe ültetett virágok. Ehhez nincs szükségünk másra, csupán egy darab zöld, virágokhoz készített szivacsra, amely megtartja a vizet. Ha ezt a csésze méretéhez és formájához vágtuk, tegyük bele az edénybe és szurkodjunk bele virágszálakat. Arra kell figyelnünk, hogy a levágott virágokhoz arányosan hosszú szárakat hagyjunk, amikkel biztonságosan bele tudjuk bökni a szivacsba. Ezt kedvünk szerint bárhogy elrendezhetjük és a csésze szélét is kidiszíthetjük!

A másik nagyon jó tipp, főleg így húsvét előtt, hogy tojáshéjba ültessünk kis növényeket. Ezeket is rengetegféleképpen lehet díszíteni és formázni, mindenhogy természetes és tavaszias lesz a dekorációnk - a friss hatás pedig csak fokozódik, ha magot vagy csírát teszünk bele és közben, a tojáshéjból nő ki egy virágocska.