xiii kerület

Csináld magad!-dekorációk tavaszra

Ahogy azt sokan követhettétek, kedden szerepeltem a FEM3 csatorna műsorában, hogy tavaszi, otthon is könnyen elkészíthető dekorációkat mutassak be. Nos, ezeket az ötleteket most itt, Veletek is megosztom, mert tényleg egyszerű, de annál nagyszerűbb díszeket lehet alkotni ezekből az alapanyagokból!

Szezonális kedvenceink a kávéscsészébe ültetett virágok. Ehhez nincs szükségünk másra, csupán egy darab zöld, virágokhoz készített szivacsra, amely megtartja a vizet. Ha ezt a csésze méretéhez és formájához vágtuk, tegyük bele az edénybe és szurkodjunk bele virágszálakat. Arra kell figyelnünk, hogy a levágott virágokhoz arányosan hosszú szárakat hagyjunk, amikkel biztonságosan bele tudjuk bökni a szivacsba. Ezt kedvünk szerint bárhogy elrendezhetjük és a csésze szélét is kidiszíthetjük!

A másik nagyon jó tipp, főleg így húsvét előtt, hogy tojáshéjba ültessünk kis növényeket. Ezeket is rengetegféleképpen lehet díszíteni és formázni, mindenhogy természetes és tavaszias lesz a dekorációnk - a friss hatás pedig csak fokozódik, ha magot vagy csírát teszünk bele és közben, a tojáshéjból nő ki egy virágocska. 

 

 

 

 

 

Kövessétek átalakulásunkat Instagramon is!

Igyekszünk a blogra is minél több fotót és infót posztolni arról, hogy hol tart a felújítás, de aki nagyon türelmetlen vagy csak szeretne azonnal értesülni a fejleményekről, kövessen minket Instagramon! Ott egész nap megosztjuk a fotókat az üzlet alakulásáról és izgalmas betekintést nyerhettek mind az enteriőr kialakításába, mind az egyre bővülő termékek és dekorációk sorába. Hogy tetszik eddig?               

 

Megújult Instagram profilunk: vntghome