esküvőszervezés

Vintage esküvői dekoráció

Ismét vintage hangulatú esküvői dekorációnkat hoztuk el Nektek, a díszek és a virágok ezúttal visszafogott, mégis vidám pasztellszínekben játszanak - reméljük, tetszik!

 

 

 

Hozzászólások

Csak ámulok és bámulok

2015 vintage esküvői: Gyöngyi és Tamás

Tavaly az egyik legnagyobb feladatunk volt Gyöngyi és Tamás esküvője. Náluk tényleg igyekeztünk a legapróbb részletekig a vintage stílusból inspirálódni, már csak azért is, mert az esküvő helyszíne egy gyönyörű pajta volt. Az ódon faszerkezeteket kiválóan kiegészítette a régies, fehér csipke, a levendula és a sok üveg, de még az amerikai típusú fehér székek is remekül passzoltak ide. Nagyon meg voltunk elégedve a végeredménnyel - úgy tudjuk, az ifjú pár is. 

 

 

 

Hozzászólások

egyedi és stílusos, nagyon tetszik

Szíves ablakdísz

Ismét egy szíves dísz elkészítését mutatjuk be - nem tehetünk róla, egyszerűen imádjuk ezt a formát! 

Ezúttal egy hungarocellszívre ragasztottunk hungarocellgolyókat, ami nagyon-nagyon sok türelmet igényelt, de a végeredményért megérte. Csak ráragasztottuk a szép, ezüstösen fénylő golyókat a szívre, majd egy csodás masnit kötüttünk rá, hogy még teljesebb legyen a vintage összkép. Hogy tetszik? 

 

 

Esküvői előkészületek a menta szín jegyében

Noha az esküvőszezon ilyenkor ősszel szünetel, mi egész évben előtérben tartjuk, és persze folyamatosan inspirálódunk, ötletelünk ezzel kapcsolatban. Most azonban Nektek mutatunk néhány esküvői ötletet, főszerepben a csodás menta színnel!

 

Nyári esküvőink - 2. rész

Előző bejegyzésünkben már bemutattuk Judit és Balázs esküvőjét, most következzen Anniék vintage hangulatú nagy napja! Nagy egyetértésben, békességben és intelligenciával szervezték esküvőjüket - hiszitek vagy sem, ez nem annyira megszokott. Tematikusan építették fel az egészet, nem hagytak ki semmit. Egy sátorban volt az esküvő Kiskorpádon, ami egy nagyon szép és készséges hely, ezer köszönet Takinak az eszközsegítségért is, egy nagyon jó embert ismertem meg benne. Érdekesség, hogy Anniék voltak a második pár, akik az amerikai típusú fehér széket választották tőlünk. Sok boldogságot kívánok nekik, és most következzenek Inkei Attila mesés fotói!

Hozzászólások

Ez az esküvő hol van?
Kiskorpádon,sátorban

Nyári esküvőink (1. rész)

A sok lakbrendezős feladat mellett egész nyáron esküvőket szerveztünk, most ezeket a csodálatos ceremóniákat szeretnénk Nektek bemutatni. Kezdjük is Judit és Balázs esküvőjével! Júliusban volt az esküvőjük a mozsgói Ebner pincészetben. Nagyon különleges nap volt, öröm rá visszaemlékezni. 

A pár mindenképpen vintage hangulatú esküvőt szeretett volna, noha eleinte azért még új volt nekik ez a stílus - persze, ki az, aki sosem tart a hagyományoktól való elrugaszkodástól? Rengeteg képet néztünk át, szemezgettünk a stílusjegyek közül, mg végül úgy döntöttek, ez áll hozzájuk a legközelebb. Zsákvásznak, csipkék, raffiák, letiszult elegancia - ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni esküvőjüket. Beltéri dekorációnak felhasználtuk a nagymamám csipkéjét is, kint pedig befőttes üvegbe tett mécsesek adtak az estének meghitt hangulatot. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tulaj és az ott dolgozók szerint a mi dekorációnk volt eddig a legszebb, amit a pincészetben láttak. Mi is nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel, reméljük, Nektek is tetszik! :)

A gyönyörű esküvői fotókat Domján Endre készítette

Hozzászólások

Egyszerűen szép, várom a folytatást :)
Milyen szép pár!
Nagyon szépen köszönjük még egyszer a díszítést, tökéletes volt és nagyon tetszett mindenkinek!