vintage esküvő

A pécsi esküvőkiállításról jelentkezünk!

Idén úgy döntöttünk, megmutatjuk magunkat a pécsi esküvőkiállításon, mert úgy éreztük, most már elég népszerű a vintage stílus ahhoz, hogy ezzel ringbe szálljunk a többi konkurens mellett. Nos, talán azt lehet mondani, hogy bejöttek a számításaink, ugyanis nagyon népszerű volt a standunk - szerintünk főleg azért, mert 100%-ig vintage stílust mutattunk.

Nem kevertük össze a hagyományos esküvők hangulatával, de nem vontuk bele a klasszikusan elegáns, habos-fodros stílust sem. Persze, egyébként ilyesmit is csinálunk, ha kell, de most nem ezt akartuk előtérbe helyezni. Nagyon élvezetes és tanulságos nap volt, nem utolsó sorban pedig sikeres is, ugyanis azóta folyamatosan kapjuk az emaileket és nagy az érdeklődés irántunk - ezt szívből köszönjük Nektek! Mindazonáltal még mindig tudunk fogadni felkéréseket limitált számban, szóval kedves menyasszonyok: hajrá, keressetek minket!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Gyönyörű :)

Vintage esküvői dekoráció

Ismét vintage hangulatú esküvői dekorációnkat hoztuk el Nektek, a díszek és a virágok ezúttal visszafogott, mégis vidám pasztellszínekben játszanak - reméljük, tetszik!

 

 

 

Hozzászólások

Csak ámulok és bámulok

2015 vintage esküvői: Gyöngyi és Tamás

Tavaly az egyik legnagyobb feladatunk volt Gyöngyi és Tamás esküvője. Náluk tényleg igyekeztünk a legapróbb részletekig a vintage stílusból inspirálódni, már csak azért is, mert az esküvő helyszíne egy gyönyörű pajta volt. Az ódon faszerkezeteket kiválóan kiegészítette a régies, fehér csipke, a levendula és a sok üveg, de még az amerikai típusú fehér székek is remekül passzoltak ide. Nagyon meg voltunk elégedve a végeredménnyel - úgy tudjuk, az ifjú pár is. 

 

 

 

Hozzászólások

egyedi és stílusos, nagyon tetszik

Nyári esküvőink - 2. rész

Előző bejegyzésünkben már bemutattuk Judit és Balázs esküvőjét, most következzen Anniék vintage hangulatú nagy napja! Nagy egyetértésben, békességben és intelligenciával szervezték esküvőjüket - hiszitek vagy sem, ez nem annyira megszokott. Tematikusan építették fel az egészet, nem hagytak ki semmit. Egy sátorban volt az esküvő Kiskorpádon, ami egy nagyon szép és készséges hely, ezer köszönet Takinak az eszközsegítségért is, egy nagyon jó embert ismertem meg benne. Érdekesség, hogy Anniék voltak a második pár, akik az amerikai típusú fehér széket választották tőlünk. Sok boldogságot kívánok nekik, és most következzenek Inkei Attila mesés fotói!

Hozzászólások

Ez az esküvő hol van?
Kiskorpádon,sátorban

Nyári esküvőink (1. rész)

A sok lakbrendezős feladat mellett egész nyáron esküvőket szerveztünk, most ezeket a csodálatos ceremóniákat szeretnénk Nektek bemutatni. Kezdjük is Judit és Balázs esküvőjével! Júliusban volt az esküvőjük a mozsgói Ebner pincészetben. Nagyon különleges nap volt, öröm rá visszaemlékezni. 

A pár mindenképpen vintage hangulatú esküvőt szeretett volna, noha eleinte azért még új volt nekik ez a stílus - persze, ki az, aki sosem tart a hagyományoktól való elrugaszkodástól? Rengeteg képet néztünk át, szemezgettünk a stílusjegyek közül, mg végül úgy döntöttek, ez áll hozzájuk a legközelebb. Zsákvásznak, csipkék, raffiák, letiszult elegancia - ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni esküvőjüket. Beltéri dekorációnak felhasználtuk a nagymamám csipkéjét is, kint pedig befőttes üvegbe tett mécsesek adtak az estének meghitt hangulatot. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tulaj és az ott dolgozók szerint a mi dekorációnk volt eddig a legszebb, amit a pincészetben láttak. Mi is nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel, reméljük, Nektek is tetszik! :)

A gyönyörű esküvői fotókat Domján Endre készítette

Hozzászólások

Egyszerűen szép, várom a folytatást :)
Milyen szép pár!
Nagyon szépen köszönjük még egyszer a díszítést, tökéletes volt és nagyon tetszett mindenkinek!

A nyár sztárja: az amerikai típusú szék

Egy álmunk vált valóra azzal, hogy végre hozzájutottunk az amerikai típusú fehér székekhez. Ha meglátjátok a képeket, szerintem Ti is megértitek, miért. 

Emlékeztek az esküvős, Hollywood-i filmekre, amikben minden vendég a kertben ül csodás fehér székeken, ami még tisztábbá, nemesebbé varázsolja az egyébként is különleges ceremóniát? Nos, ilyen székeket ajánlunk most mi is, ugyanis végre megérkeztek hozzánk! Az elegáns, kecses székek a hófehér műbőr párnákkal ugyanolyan jól mutatnak egy házasságkötésen, mint egy pazar kerti partin. Legyen szó bármilyen alkalomról, székeinket nagy szeretettel ajánljuk, ha szeretnétek egy igazán stílusos összejövetel házigazdái lenni. 

Nagy ritkaság errefelé az ilyen szék, de szépsége miatt a következő szezonban biztosan sztár lesz. Persze, ha inkább diktálnátok a divatot, mint követnétek, forduljatok hozzánk! ;)

A székek nettó 600Ft/darab áron bérelhetőek, érdeklődni és rendelni a vintagedekoracio@gmail.com címen tudtok!

 

Első bejegyzés

Végre megnyitott a Vintage blog! Köszöntünk minden kedves olvasót weboldalunkon, ahol mostantól a szigetvári Gyöngyház Szalon kulisszái mögé leshettek be. Hogy kik vagyunk mi? Az a Bemutatkozásban kiderül. Hogy miről fogunk írni? Nos, mindenről, amin éppen dolgozunk. Legyen az esküvőszervezés, vintage lakberendezés vagy virágkötés, minden apró részletet megosztunk majd Veletek: tippek, ötletek, titkok, történetek várnak majd mindenkit. 

Tartsatok velünk, hetente többször jelentkezünk majd, a legfrissebb hírekért, információért és még több személyes tartalomért pedig kedveljétek Facebook oldalunkat! Ha pedig többi szolgáltatásunkra vagytok kíváncsiak, látogassatok el Provence-i hangulatú vintage esküvőkről szóló oldalunkra, valamint a vintage lakberendezési tárgyakat és dekorációs elemeket árusító webáruházunkba