karácsony

Éjszakai nyitvatartás Barcson

Készül a barcsi Vintage Liget karácsonyi "fogadásra".

Pénteken éjszakai nyitvatartással vár benneteket,
Anikó és Dani, akik nagy izgalommal készülnek és olyan kávézóval várnak, hogy túlzás nélkül mondhatom, bárhol megállná a helyét.

Anikónak szívügye , hogy a gyerekek is jól érezzék magukat, ezért pénteken had feküdjenek le később...lécciiiii ...és amíg ti fogyasztjátok a "teát" és a sült gesztenyét, ők is jól fogják magukat érezni.

Közben karácsonyi ajándékaitokat is beszerezhetitek.

Szóval PÉNTEK 16 órától 22 óráig éjszakai nyitvatartás Barcson!

Ez csak egyszer lesz! Ne hagyjátok ki! 

A készülődés folyamatait itt láthatjátok! 

Kíváncsiak vagytok a kávézó készületeire is?

  

  

 

  

 

  

 

 

Szeretetteljes vintage csomagolópapír karácsonyra!

Én a legeslegegyszerűbb csomagolópapír híve vagyok, amikor nincs rajta semmi extra, hiszen ezt lehet igazán diszíteni. Nem szeretem használni csomagoláskor az átlátszó ragasztót sem, mert hiába átlátszó a fénye meg-meg csillan és az nem szép.

 

Nyilván sokatoknak van már ragasztópisztolya, így ha lehet, most használjuk ezt egy egyedi csomagolásötlethez! A munkánk akkor lesz szép, ha az oldalainál felére vágjuk a papírt.

Miután szépen becsomagoltuk az ajándékot, jöhet bármi természetes dísz: bot, szivarfa termése, stb., amiből kisebb botokat vágunk és ebből karácsonyfaalakot ragasztunk. Én most fahéjat választottam - a tetejére pedig egy mutatós egy kis csillagot tettem. 

 

Válasszunk a papírhoz illő szaténszalagot, mert az is könnyedén feldobja a csomagolást. Mindezek után persze lehet még bármit rátenni, hogy garantáltan a mi ajándékunk legyen a legszebb a fa alatt. Ha nagyon ügyesek vagyunk, szeretteink ki se akarják majd bontani, mert már a csomagolásba fektetett idő, figyelem és szépség is plusz ajándék számukra.

 

Télen is gyönyörű :)

   

       

  

                                       

Kaspó és váza villanykörtéből? Hát persze!

Hamarosan újra kapható lesz nálunk a nagy sikert aratott villanykörte kaspó, erre készülve egy remek ötletet mutatunk vele!

Első lépésként a villanykörte kaspó mellé be kell szereznünk az elmaradhatatlan fehér tulipánt, valamint a már védjegyünkké vált kövirózsát. Végül pedig szükségünk lehet angyalhajra, fahéjra és valami apró tárgyra, ez lehet karácsonyfagömb, akármi - én a szívecskét választottam. 

  

Ha beszereztünk mindent, kezdődhet is az összerendezés! Az angyalhajjal kibéleljük a villanykörte alját, majd belehelyezzük a kövirózsát és a fahéjat, illetve a kis dísztárgyakat. 

   

 

 

Ha tovább szeretnénk fokozni a kompozíciót, tehetünk mellé egy másik díszt: mi itt szívecskés tálkába tettünk gyertyát - illően fahéjast vagy vanília illatút, de persze megteszi másik is -, ezt követően pedig a kövirózsát, a fahéjat és a többi kellék megmaradt darabjat is odahelyezzük. Arany makkot is ajánlunk hozzá, de ha valaki az ezüstöt jobban szeretné, azzal is remekül néz ki!

   

 

Még, még, még.....

    

        

       

       

       

        

      

         

Új áru az utolsó pillanatban is!

Bizony, még advent harmadik hetében is hoztunk vintage karácsonyi újdonságokat az üzletbe, ha van egy kis időtök, feltétlenül nézzetek be hozzánk!

 

 

 

Nyertesünk :)

Sziasztok!

 

Nyereményjátékunk nyertese Kis Bernadett lett :)

Gratulálunk!

Köszönjük a sok aranyos nevet amit küldtetek nekünk.

Szép napot kívánunk!

Oldalak