ünnepek

Szeretetteljes vintage csomagolópapír karácsonyra!

Én a legeslegegyszerűbb csomagolópapír híve vagyok, amikor nincs rajta semmi extra, hiszen ezt lehet igazán diszíteni. Nem szeretem használni csomagoláskor az átlátszó ragasztót sem, mert hiába átlátszó a fénye meg-meg csillan és az nem szép.

 

Nyilván sokatoknak van már ragasztópisztolya, így ha lehet, most használjuk ezt egy egyedi csomagolásötlethez! A munkánk akkor lesz szép, ha az oldalainál felére vágjuk a papírt.

Miután szépen becsomagoltuk az ajándékot, jöhet bármi természetes dísz: bot, szivarfa termése, stb., amiből kisebb botokat vágunk és ebből karácsonyfaalakot ragasztunk. Én most fahéjat választottam - a tetejére pedig egy mutatós egy kis csillagot tettem. 

 

Válasszunk a papírhoz illő szaténszalagot, mert az is könnyedén feldobja a csomagolást. Mindezek után persze lehet még bármit rátenni, hogy garantáltan a mi ajándékunk legyen a legszebb a fa alatt. Ha nagyon ügyesek vagyunk, szeretteink ki se akarják majd bontani, mert már a csomagolásba fektetett idő, figyelem és szépség is plusz ajándék számukra.

 

Új áru az utolsó pillanatban is!

Bizony, még advent harmadik hetében is hoztunk vintage karácsonyi újdonságokat az üzletbe, ha van egy kis időtök, feltétlenül nézzetek be hozzánk!

 

 

 

Rózsaszínben is lehet vintage karácsonyunk :)

Igazi csajos karácsonyi dekorációval is készültünk Nektek, ugyanis a pasztellszínek és a szokásos árnyalatok mellett most rózsaszínű dekorációkból is válogathattok nálunk! Akármelyik lány rokon vagy ismerős odáig lenne ezekért az ajándékokért, ne maradjatok le róluk! 

     

     

    

          

          

                                      

Vintage elegancia karácsonykor is!

Tegnap már említettük, hogy a pasztellszínek idén karácsonykor nagyon divatosak. Nos, ez a kevésbé színes, minimalista árnyalatokkal is így van. Emlékeztek a régi, francia filmekre, ahol télen mindenki annyira elegáns; az öltözékük letisztult, az otthonuk csupa fehér, szürke, barna és fekete színű bútorokból áll, mégis azt mondhatni, övék a nagybetűs stílus? Ezekkel a dekorációs tárgyakkal a Ti lakásotokban is ezt érezhetitek!

Egy vintage karácsonyi otthonból nem hiányozhatnak az egyszerű gyertyák, a betűk, a szalagok és persze a régies korcsolya... Nálunk ez mind elérhető. 

 

Hódít a pasztell karácsonykor is!

A menta, a rózsaszín és szürke nagy divat volt egész évebn, és ez karácsonykor sem lesz másképp. Persze, a téli ünnepekkor mindenki hozzászokott már a piroshoz, sötétzöldhöz és az aranyhoz, de hát mindig jól esik egy kis változatosság, nem igaz? :)

Ha Ti is hívei vagytok ezenek az újító ötleteknek, lessetek be hozzánk az üzletbe vagy keresgéljetek kedvetekre a webshopban!