vintage karácsony

Új áru az utolsó pillanatban is!

Bizony, még advent harmadik hetében is hoztunk vintage karácsonyi újdonságokat az üzletbe, ha van egy kis időtök, feltétlenül nézzetek be hozzánk!

 

 

 

Rózsaszínben is lehet vintage karácsonyunk :)

Igazi csajos karácsonyi dekorációval is készültünk Nektek, ugyanis a pasztellszínek és a szokásos árnyalatok mellett most rózsaszínű dekorációkból is válogathattok nálunk! Akármelyik lány rokon vagy ismerős odáig lenne ezekért az ajándékokért, ne maradjatok le róluk! 

     

     

    

          

          

                                      

Karácsonyi barkácsolás - Videóval!

Újítunk szokásos, csináld magad! ötleteinken, mert most a képek helyett egy varázslatos videóval készültünk. Reméljük, tetszeni fog és meghozza a kedvetek a barkácsoláshoz - már csak azért is, mert mind tudjuk, hogy egy saját készítésű ajándéknak mennyivel nagyobb az értéke. 

Először is menjünk a szokásos erdei sétánkra, hogy tobozt szerezzünk - lehetőleg hosszúkás szivartoboz legyen. Ezt követően szerezzünk egy kevés zsúrlót - a helyi virágos biztos szívesen ad egy kicsit -, majd ezeket vagdossuk fel 6-7 centis darabokra, és dugdossuk bele a tobozba úgy, hogy egy sündisznó tüskéire emlékeztessen. Ha ez megvan, fekete gyöngyökből adjunk orrot és szemeket az újdonsült süninek, a zsúrlót pedig díszítsük szalaggal - vagy bármivel, amivel szeretnétek!