Szeretetteljes vintage csomagolópapír karácsonyra!

Én a legeslegegyszerűbb csomagolópapír híve vagyok, amikor nincs rajta semmi extra, hiszen ezt lehet igazán diszíteni. Nem szeretem használni csomagoláskor az átlátszó ragasztót sem, mert hiába átlátszó a fénye meg-meg csillan és az nem szép.

 

Nyilván sokatoknak van már ragasztópisztolya, így ha lehet, most használjuk ezt egy egyedi csomagolásötlethez! A munkánk akkor lesz szép, ha az oldalainál felére vágjuk a papírt.

Miután szépen becsomagoltuk az ajándékot, jöhet bármi természetes dísz: bot, szivarfa termése, stb., amiből kisebb botokat vágunk és ebből karácsonyfaalakot ragasztunk. Én most fahéjat választottam - a tetejére pedig egy mutatós egy kis csillagot tettem. 

 

Válasszunk a papírhoz illő szaténszalagot, mert az is könnyedén feldobja a csomagolást. Mindezek után persze lehet még bármit rátenni, hogy garantáltan a mi ajándékunk legyen a legszebb a fa alatt. Ha nagyon ügyesek vagyunk, szeretteink ki se akarják majd bontani, mert már a csomagolásba fektetett idő, figyelem és szépség is plusz ajándék számukra.