Archívum 2016 április

Kedves köszianyusok! :)

Válogattunk össze nektek fotókat anyáknapja kapcsán.

Nektek melyik a kedvencetek?

  

  

  

  

  

Hozzászólások

Gyöngyikém, nagyon szépen köszönöm. Segítettetek anyukámnak nagy örömet okozni... szóval örök hála
Anyu elsirta magat! Annyira csucs szuper volt! Egyedi, gyonyoru!
Szia Gyöngyi!!! Anyukám teljesen oda volt ......köszönöm, hogy ilyen örömet tudtam szerezni neki általad!!! Köszönömköszönömköszönöm!!

Ballagásra :)

Arra gondoltam, idén is kitalálok valami újat a csajos ballagóknak! 
Tudom zavaró amikor a rengeteg csokrot kell a kézben tartani. Gondoltam csinálok egy kistáskás virágcsokrot, amit a kezére tud akasztani. És ami még praktikus a dologban, hogy a telefon is belefér, plussz később örök emlék marad ...( és csajok! Még buliba is jól néz ki. Remélem ezt az anyukák nem olvassák , mert tuti nem lesz egy megrendelésem se belőle.

 

 

Nyitás :)

Holnap nyit a Gyöngyház Szalon Szigetváron! 
Várunk mindenkit sok szeretettel! :))))

  

 

Hétvégi játék :)

Végre péntek! 
Szívből remélem hozzájárulok, hogy szép hétvégétek legyen, ezekkel a képekkel.
Ha van kedvetek kérlek írjatok, hogy szerintetek melyik vázának melyik virág áll a legjobban. Kezdjük a kedvencemmel, a boglárkával. Szerintetek melyik virágtartóban néz ki a legjobban?

  

  

 

Hozzászólások

Nekem nagyon tetszik!

Ismét vendégségben :)

Egyre népszerűbb hazánkban is a vintage esküvő. Ennek a stílusnak a főirányvonala a letisztultság, a természetesség. Mecz Gyöngyi virágkötő bemutatott pár olyan dekorációs elemet, ami egy ilyen esküvőre könnyen elkészíthető.

   

   

 

 

Végre itt a tavasz!

Ilyen gyönyörű időben különösen élvezem, ha vidám színű ajtókopogtatókat készíthetek. Nektek, hogy tetszik? Természetesen egyedi rendeléseket is vállalunk, hiszen ahány ember, annyi lakás, annyi ízlésvilág. Hamarosan érkeznek újabb képek, addig is kövessetek minket a Facebook-on Vintage Design - Mecz Gyöngyi, vagy az Instagramon, @meczgyongyi néven.

  

  

Hozzászólások

Nagyon szépek :)

Sziasztooook! :)

Ma egy picit személyesebb bejelenteni valóm van a számotokra: Képzeljétek, a lányomtól karácsonyra kaptam egy idézetes dobozt. Ő készítette a dobozt is, amire az volt írva, hogy: " Ajánlott: 2016 minden napjára a reggeli kávé mellé, élvezvén a nyugalom ritka perceit, amelyeket bearanyozhat egy korai, dobozból húzott inspiráló, lélekmelengető idézet. "

Először olvasva alig fogtam fel mit ért 2016 minden napján, aztán megláttam azt a 365 pici, kézzel kivágott kártyát, amikre ráírta az idézeteket. És, aminek a legjobban örültem, hogy nagyon figyelt arra, hogy ne tucat, "idézetponthus" legyen, hanem mind extra, különleges, olyanok, amik biztosan tetszeni fognak nekem.
 

Akkor egyet véletlenszerűen ki is bontottam és hát húúúú...óriási ajándék. :)))

Szóval úgy döntöttem, hogy a mai naptól kezdve ezeket megosztom Veletek a Facebook oldalamon, a Vintage Design - Mecz Gyöngyi , ill. Instagramon a @meczgyongyi név alatt. Szándék szerint reggelente, a kávétok vagy teátok mellé ajánlom, remélve, hogy ezáltal hozzájárulhatok egy szebb naphoz. Fogadjátok sok szeretettel!

Puszi, Gyöngyi