betűk

Betűk: a lakberendezés puzzle játékai

Ismét olyan különlegességet mutatunk Nektek, amelyet csak nálunk tudtok megvásárolni. Nagyon menő, nagyon exkluzív, és a menő lakberenezési magazinokban már biztosan ti is láttatok ilyet: jöjjenek a világító betűk!

A lakásdekoráció is egyfajta kommunikáció, közli az ott lakó stílusát, ízlését. A képek és a különböző tárgyak is beszédesek, de biztos nem annyira, mint a világítós betűkből összerakott szavak. A termékeket egyesével áruljuk, így kedvünk szerint párosíthatjuk őket, és könnyedén kirakhatjuk belőle a nekünk tetsző szavakat, de legtöbbször a családtagok neveinek kezdőbetűi is jól mutatnak egymás mellett. A betűket ledes lámpával látták el, éjszakai, romantikus fényforrásnak is tökéletesek, a sápadt világítás pedig remekül passzol a vintage hangulatú fa külsővel. Hamarosan az ábécé összes betűje elérhető lesz, addig is, egy kis inspiráció! 

A betűket itt, a webáruházunkban tudjátok megrendelni, folyamatosan bővítjük kínálatunkat!

 

H.jpgD.jpgg.jpg

Hozzászólások

Ilyet szeretnék rendelni. telefonon is hívhatlak benneteket?
Hát persze :) 06-20 966 4326
Kedves Ismerőseim! A világítós betűk készlete annyira gyorsan elfogyott, hogy jelenleg novemberre tudunk előjegyezve rendeléseket felvenni. Megértéseteket köszönöm! Gyöngyi