Archívum 2015 október

Szíves ablakdísz

Ismét egy szíves dísz elkészítését mutatjuk be - nem tehetünk róla, egyszerűen imádjuk ezt a formát! 

Ezúttal egy hungarocellszívre ragasztottunk hungarocellgolyókat, ami nagyon-nagyon sok türelmet igényelt, de a végeredményért megérte. Csak ráragasztottuk a szép, ezüstösen fénylő golyókat a szívre, majd egy csodás masnit kötüttünk rá, hogy még teljesebb legyen a vintage összkép. Hogy tetszik? 

 

 

Esküvői előkészületek a menta szín jegyében

Noha az esküvőszezon ilyenkor ősszel szünetel, mi egész évben előtérben tartjuk, és persze folyamatosan inspirálódunk, ötletelünk ezzel kapcsolatban. Most azonban Nektek mutatunk néhány esküvői ötletet, főszerepben a csodás menta színnel!

 

Csináld magad: szíves névtábla

Unod már a színesfém táblákra gravírozott, hagyományos névtáblákat? Akkor legújabb ötletünk Neked szól!
 
Alapnak vegyük a Vintage webáruházunkban található képtartót, ez lesz a keret.
 
 
Első lépésként keressünk sima furnér lemezt, vagy ha az nincs, megteszi bármilyen fadarab. A talált anyagokba egy előzőleg elkészített papírsablonnal vágjunk bele szívet. Ha nem túl vastag anyagot keresünk, akkor ollóval is, egyből ki tudjuk vágni a szívformánkat.

Ha ez megvan, fúrjunk lyukat rá majd az akasztónak.

Ezt követően fújjuk le sima matt fekete sprayvel - nem szükséges vagyonokért venni speciálisan táblafestéket, mert tökéletesen megteszi a fekete spré is, a lényeg, hogy matt legyen, mert nagyon gyorsan szárad.

Lefúlyás a lyukacskába különleges szalagot tegyünk (például a Vintage Dekoració webáruházában is lehet sok közül választani :))

Én végső lépésként összekapcsoltam egy vessző koszorúval, de amúgy anélkül is jól mutat. Ezennel pedig kész is vagyunk, mehet fel az ajtóra a remekmű! 

Pro tipp: Természetesen sima üzenőtáblaként is megállja a helyét, szabadon választott szöveggel :) Például ráírhatjuk szerelmünk nevét, és ha hiányzik, egy szelfivel elküldhetjük neki, ahogy magunk elé tartjuk a frissen elkészített táblácskát. 

Hozzászólások

Nagyon jó ötlet :)