rózsaszín

Rózsás helyzet az asztalon

Sokszor hallom, hogy az ismerőseim azt mondják, hamar ráunnak egy-egy ajándékba kapott csokorra. Mint virágkötő, kicsit mindig megszakad a szívem, amikor ezeket mesélik, de ettől függetlenül nem hagyta nyugodni a fantáziám, mégis milyen kreatív módon lehetne felhasználni a megunt vágott virágokat. Nos, íme az ötletem!

Szerezzünk be egy különleges formájú vázát [a mi kínálatunkat itt tekinthetitek meg], vagy csak simán használjunk fel egy mutatós talpas poharat.

 

Vegyünk dekorport [webáruházunkban innen], lehetőleg a virágoktól eltérő, de azokhoz passzoló színben. Majd pedig jöjjön a kegyetlen része a munkának: távolítsuk el a virág fejét a száraktól! Ha ez megvolt, tegyük a dekorport a pohár/váza aljára, majd tetszés szerint tegyünk még bele bámilyen mutatós dolgot [ágacskák, levendula, kavics, csigaház, bármi], mielőtt a tetejére ráhelyeznénk a virágfejeket - ezt nagyobb üvegben akár "tortaszerűen", emeletesre is csinálhatjuk

 

A még látványosabb összkép érdekében az üveg külsejére is tehetünk szalagot vagy más hasonló díszítőt. A legszebb pedig akkor lesz, ha mécsest is csempészünk a kompozíció mellé, hiszen az az esti romantika elengedhetetlen kelléke!