Archívum 2015 szeptember

Vintage esküvő dekoráció

Hozzászólások

Ötletes megoldás, és egyedi a menükártya! Nagyon kreatív vagy!

Másképp :)

Hozzászólások

Super! Minimális anyag, remek ötletek, minden megtalálható otthon!

Csináld magad: egy "állati" jó ötlet!

Egy állatos konyhai dekorációs ötletet hoztunk ma Nektek, amivel garantáltan megidézzük a nyugodt, falusi hangulatot. Készen állatok?

Kellékek: bádogedény, dekorációs tyúk, száraztészta - ezt sajnos nem árulunk... :), drót

A képen látható termékek jelenleg nem kaphatók nálunk, de az ötlet nagyon személyre szabható: bármilyen más edényben más figurával is remekül mutat!

A tyúk most nagyon trendi, amikor Provence-ban nyaraltam, szinte az összes ajándéktárgyas és dekorációs üzlet ilyen figurákkal volt tele. Először a sárga tésztát, majd a barnát tegyük az edény két felébe. Imádom ezt a két természetes színt, olyan jól harmonizálnak egymással.

 

Ha ez megvan, drótozzuk meg a "jószágunkat" és állítsuk a tésztával töltött bádog tetejére. Önmagában is nagyon jól mutat már így, de érdemes feldobni még egy-két őszi jellgzetességgel; mi almát és faágat tettünk mellé. 

   

Hogy tetszik? :)

Megújultunk :)

Hozzászólások

Gyöngyi Te mindig tudsz újjat mutatni!

Rózsás helyzet az asztalon

Sokszor hallom, hogy az ismerőseim azt mondják, hamar ráunnak egy-egy ajándékba kapott csokorra. Mint virágkötő, kicsit mindig megszakad a szívem, amikor ezeket mesélik, de ettől függetlenül nem hagyta nyugodni a fantáziám, mégis milyen kreatív módon lehetne felhasználni a megunt vágott virágokat. Nos, íme az ötletem!

Szerezzünk be egy különleges formájú vázát [a mi kínálatunkat itt tekinthetitek meg], vagy csak simán használjunk fel egy mutatós talpas poharat.

 

Vegyünk dekorport [webáruházunkban innen], lehetőleg a virágoktól eltérő, de azokhoz passzoló színben. Majd pedig jöjjön a kegyetlen része a munkának: távolítsuk el a virág fejét a száraktól! Ha ez megvolt, tegyük a dekorport a pohár/váza aljára, majd tetszés szerint tegyünk még bele bámilyen mutatós dolgot [ágacskák, levendula, kavics, csigaház, bármi], mielőtt a tetejére ráhelyeznénk a virágfejeket - ezt nagyobb üvegben akár "tortaszerűen", emeletesre is csinálhatjuk

 

A még látványosabb összkép érdekében az üveg külsejére is tehetünk szalagot vagy más hasonló díszítőt. A legszebb pedig akkor lesz, ha mécsest is csempészünk a kompozíció mellé, hiszen az az esti romantika elengedhetetlen kelléke!

 

 

Irány a természet!

Reméljük, senkit sem lombozott le ez a csúnya idő, ha mégis, most hoztunk nektek valamit, ami garantáltan felvidít mindenkit! 

Első lépésként menjünk ki a természetbe, és szedjünk makkot, csipkebogyóval most nagyon szépen mutat. Kapható nálunk színes tetejű, csatos üveg, ami a polcon is látványos. Az üvegre elmaradhatatlanul kötök madzagot, hiszen lassan már mániákusan használom - de ha egyszer olyan jó... :) 

Az üvegekbe beletesszük a szerzett terméseket, igyekezzünk figyelni rá, hogy a narancs színű termést ne a narancs tetővel használjuk, a zöldet pedig ne a zölddel, így sokkal izgalmasabb színkavalkádot kapunk a végére. Az üvegeket is úgy tegyük, hogy a színek egymás mellett eltérjenek, hiszen a természet sem sorba rendezi a dolgokat, az aszimmetriától lesz igazán varázslatos. 

Mi még egy welcome feliratot is tettünk elé, hiszen ahogy azt már megtapasztalhattátok, imádjuk a feliratokat!

 

Hozzászólások

Sziasztok! Az üzletben is lehet kapni ilyen üvegeket?
igen természetesen

Nyári esküvőink - 2. rész

Előző bejegyzésünkben már bemutattuk Judit és Balázs esküvőjét, most következzen Anniék vintage hangulatú nagy napja! Nagy egyetértésben, békességben és intelligenciával szervezték esküvőjüket - hiszitek vagy sem, ez nem annyira megszokott. Tematikusan építették fel az egészet, nem hagytak ki semmit. Egy sátorban volt az esküvő Kiskorpádon, ami egy nagyon szép és készséges hely, ezer köszönet Takinak az eszközsegítségért is, egy nagyon jó embert ismertem meg benne. Érdekesség, hogy Anniék voltak a második pár, akik az amerikai típusú fehér széket választották tőlünk. Sok boldogságot kívánok nekik, és most következzenek Inkei Attila mesés fotói!

Hozzászólások

Ez az esküvő hol van?
Kiskorpádon,sátorban

Őszi hangulatban

Jönnek az őszies, majd a kellemetlen napok, de bementhetjük a kertünk hangulatát.

Nehezen hozzáférhető helyekre tegyünk olyan dekorációs elemeket melyek gondozást nem igényelnek,

ám bezöldellik az életterünket.

Gyere és válogass a készletünkből!

Hozzászólások

Nagyon cukik :)
Köszi :)